torstai 2. elokuuta 2012

Mansikkakakku

Kerran kesässä täytyy saada tehtyä ihan perinteinen mansikkakakku! Sekä minä, että ukkokulta vietetään synttäreitämme parhaaseen mansikka-aikaan heinäkuussa, joten yleensä jommankumman vanhenemista mansikkakakulla juhlitaan. Tällä kertaa vuoro napsahti isännälle, joka näistä perinteisinstä kakuista on kovasti mielissään kun ei niinkään marsipaanin yms. ystävä ole ;)

Siitä oli piiiitkä aika kun kiillettä olin kakun päälle tehnyt ja en yhtään muistanut, että silikonisudilla kiille levittyy nätimmin marjojen päälle vaan lusikoin sitä tuohon niinkuin sokeripussissa neuvottiin :P. Mutta hyvvee oli kuitennii! :D

2 kommenttia:

  1. Tein muuten sen kiilteen neuvojesi mukaan. Hyvä tuli! Tein ristiäisiin kaksi mansikkakakkua. Toiseen ladoin samalla tavalla noi mansikat vieriviereen ja toiseen pilkoin mansikat paksuksi viipale kerrokseksi. Itse pidin kauniimpana kakkua johon tuli mansikat viipaleina. Jotenkin se oli paljon runsaamman näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että onnistui! Se on kyllä totta mitä sanot viipaloiduista mansikoista :) Minunkin mielestäni niillä tulee jotenkin siistimpi lopputulos :)

      Poista